Kunde inte bli bättre!

Hej mina vänner!
Igår kväll cyklade jag till Linni med en påse marshmallows, va sjukt sugen att sitta framför en eld.. Åh gud va härligt vi hade de! Klar stjärnhimmel, bra musik, gott snack, filtar o varma goda marshmallows! Så perfekt!! Tiden bara flög iväg o vipps så hade vi suttit ute i 3 timmar! Cyklade hem vid halv två för att lyckas ta mig upp hyfsat tidigt idag..
Har precis suttit ute i 2,5 h för att försöka få lite färg, love the weather!!
Drömmer om Paris som alltid, tiden går fort! Snart är vi där!!! Wiiiiee

Bild från igårkväll!<3


Hej på dig lördag!

Just nu sitter jag hos min mormor o morfar Och pluggar igen! har ni också ett ställe ni lättare pluggar på?
Här är jätte mysigt och dom är jätte mysiga och sen blir man liite bortskämd också! ;)
Men ja, ni hörde rätt! Jag pluggar en lördag! Inte de roligaste kanske men fyfan va mycke vi har nu! Blir helt trött bara jag tänker på de.. Och nästa helg är jag borta så då hinner jag inte göra något annat mera än att träna! Vilket är sjukt najs men inte när jag vet hur mycket jag borde göra..
Jaja YOLO eller vad säger ni?

Igår hade jag min födelsedagsmiddag, jätte mysigt o gott! Och kul att träffa alla på samma kväll!<3 fick jättefina/goda presenter! Tusen tack! Ni är värda guld <3
Tiden går fort o vi har letat efter ett bra foto på min bror som tar studenten om lite mer än en månad.. Och då hittade jag en över gullig bild på mig och min gamla granne påväg till nått kalas! Så sött!!


Baka liten kaka

Just nu sitter jag utanför biblioteket o pluggar lite engelska som jag har prov i imorgon! har precis haft np prov och skrivit ett debattinlägg! Känns riktigt bra nu efteråt fastän det inte riktigt är min grej att skriva svenska m grammatik o allt! Men man kan inte göra mer än sitt bästa :)
Vid halv tolv kommer papsen o hämtar mig, vi ska åka o luncha nånstans! Myspys.
Sen när jag kommer hem ska jag baka en MEGA kladdkaka till imorgon, då de e dax för min födelsedagsmiddag! Wiho så kul o träffa alla! :D
Nu måste jag fortsätta plugga lite.. Puss o kram
Bild från i helgen! 👍


PÅ HEMMAPLAN!!

Idag kom mejlet som många drillare väntat på i Sverige!
Jag har blivit uttagen till svenska landslaget (för 5te gången!!) för att nu tävla på EM som senior! :D OCH dessutom äger årets tävling rum i Hbg! Nära och bra! De ska bli jättekul o sjukt spännande! WHOOPWHOOP!!!


Tröttis

Tjenixen! Just nu sitter jag helt urpumpad i soffan, ska snart gå o lägga mig! Gårdagen var jätterolig! Men också väldigt lång o jobbig! :) vi var ungefär 45 på kursen så de var fullt upp! kan säga att jag har en himla träningsvärk efter värdens hålligång med drill exakt HELA helgen! Men gud så kul det är! Jag känner att jag verkligen hittat min grej! Men nu måste jag ladda om med nya krafter för imorgon är det både träning o np i svenska som gäller!

kommer sova gott inatt!

I skrivande stund sitter jag i Matildas pappas lägenhet i Helsingborg. Vi har nyss käkat en jätte god pastarätt från något ställe här i HBG och nu ska vi bara ta de riktigt lugnt, o förhoppningsvis somna tidigt så vi orkar hela drilldagen imorgon. Hade ju tävling idag, det gick sådär hade 3 slarvtapp men fick ändå sjuka poäng! Vilket ledde till ett GULD! så kan ju inte va annat än nöjd! :) men efter en hel dag i tävlingshallen så är man lagom snurrig i huvudet.. Imorgon så ska jag, Matilda och Louise o Hanna hålla i compulseries kursen. (en obligatorisk del som drillare måste framföra på VM) Vi kommer behöva gå upp vid 7! tidigt tänker ni kanske men för mig är det rena sovmorgonen jämnfört med idag (04.30) Men det ska bli jätte kul, 40 pers som kommer! WIHO :) Har tyvärr inga bilder för tillfället imed att jag e på en annan dator så de får dyka upp senare! Ha en mysig lördag mina vänner!! puss

Slut i rutan

Just nu ligger jag i soffan o e skit trött! Dagen har gått jätte fort och de börjar bli kväll! Jag o Cajsa hamnade på Emporia där vi också träffade Linni o Johanna! Så vi gick runt lite med dom där, mysigt! Ikväll blire räkfrossa här hemma, men jag är fortfarande proppmätt från alla onyttigheter jag tryckte i mig innan haha! Men räkor är såå gott så de kommer gå ner de med :)
Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag börjar packa inför helgen, alarmet kommer ringa 04.30 imorgon så ska se till att lägga mig hyfsat tidigt! Vi hörs senare, kramis! :)
Perfekt med lite mys m SOLO!


Godmorgon fredag!

Hej allihop! Idag är jag ledig från skolan, vet faktiskt inte varför men alla är de idag så de e väl typ studiedag eller nått :)
Just nu håller jag på att göra mig iordning, ska snart in till sjukgymnasten i Malmö och plågas lite (skämt o sido) och sen blire till att luncha lite med Fina Cajsa de lutar åt Jensens böfhus, MUMS! :D sen får vi se var vi tar vägen!
Ikväll ska jag iaf packa o planera lite, blir borta hela helgen de e tävling imon i Ängelholm o sen ska jag hålla i en kurs hela söndagen med 3 andra duktiga drillare :) skit kul! :D
Nu måste jag åka! Hörs sen! Puss o kram!
Här e föresten lite bilder från förra tävlingen som Rebecca ifrån Fristad har tagit!


MY B-DAY!!

Sjung förfan! 17 år idag!


myspys

Hej bloggisen! Just nu är jag så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen.. kom precis hem från mormor och morfar där jag har ätit och myst lite! dom är riktigt härliga! :) Imorgon är det bad som gäller, har dessutom sovmorgon!! så ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Får se om de blir nått snabbt inlägg imon, imed att de e min B-day så kommer det nog bli en ganska fullspäckad dag, m blandannat träning :) ta hand om er sålänge, gonatt!
Har jag sagt att jag älskar att mysa? LJUUUSSS!!! <3

WE GOT THE POWER

Hej mina vänner! Just nu sitter jag nyduschad i soffan heelt död.. Direkt när jag kom hem från skolan idag så mötte jag upp fina Linnea (på bild) imed de fina vädret så passade vi på med en premiär-rulltur. Och det blev ingen liten runda utan på 1,5 mil! Det förklarar garanterat varför jag är så seg. Men det var ändå riktigt mysigt, de perfekta träningssättet! förutom Drill ;) Ikväll ska jag ta det lugnt och försöka få in de engelska glosorna som vi har till imorgon, inte så lätt när det är tråkigt. Men nu måste jag kila.. Maten kallar!. Puss o Kram sålänge!

3 DAGAR KVAR!

Hej allihopa! tiden går fort och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 17 år! hipphipphurra!! som grädden på moset så slutade vi tidigare idag, redan 12.50.(!!!) Just nu sitter jag med lite matte som jag inte hann göra klart på lektionen sen ikväll blir det träning igen. Efter matten ska jag gräva ner mig i soffan ett tag hade jag tänkt, hela denna veckan är helt jävla underbar, har bara lite eng läxa till onsdag sen NOTHING! Och jag går Natur.. haha över najs (fast inte ofta de är så här lite måste jag säga). Imorgon bitti så är det ju dax för sjukgymnasten igen, inte så kul kanske men jag är övertaggad på livet så de klarar jag med bara lillfingret! OH HAPPY DAY!

fartfyllt

Hej! Blev inget bloggande igår på grund av att jag var runt o flängde lite överallt. I fredags så stack jag o mina partypinglor in till Lund, kul att träffa nytt folk och vi skrattade en hel del men vi kan nog alla säga att det inte var en jätte lyckad kväll.I hopp på lite bättre ös så drog vi in till Lund ännu en gång igår kväll dock hamnade vi på en riktig död 18 års fest. Men det är ändå alltid kul att umgås med mina vänner! imed att vi inte ses var dag längre så är det perfekt på helgerna. Var dessutom i Veberöd under dagen hemma hos fina Johanna, tjejen som jag ska tillbringa ett halvår med i Paris. Som vanligt så skrattade vi tills tårarna kom haha hon e riktigt underbar! så kul vi kommer ha! Efter en fet pizza i Veberöd så drog vi till Lund för att se en teater som Polhems elever har gjort (pexet) Och jag måste säga att dom bjöd på en riktigt bra show! Idag har jag tränat drill i 4 timmar! slitet men kul! lyckades nolla också så det känns riktigt bra inför lördag då det är dags för sista tävlingen innan SM. Jippie! Ikväll har jag inga planer skönt efter en sånhär helg!
Puss o Kram! ha en skön kväll!

Aoutch!

Hej alla! Hade bara 3 lektioner idag sen åkte jag till sjukgymnasten och fyfan säger jag bara! Idag brassa hon på med en ännu högre frekvens och de gjorde såå ont! För er som undrar så har jag fått 2 muskelbristningar så måste använda nån konstig maskin för att bli av med skadorna så snabbt som möjligt! sån tur är så förstör de inte min träning speciellt mycket det är bara vissa saker jag inte kan göra.. nästa tid jag fick är på tisdag, inte så kul men ändå bra så de försvinner! Men kvällen ser jag iaf fram emot! Ska in till Lund på en hemmafest m mina partypinglor, kommer bli jättekul!
skriver mer imorgon, Puss o Kram!
 

Min bästisfestis!

Tjenixen!
Idag har jag gjort mitt Svenska Nationella och det gick över förväntan måste jag säga! Skönt att ha de gjort, hatar verkligen att stå och prata inför människor.. Phuuuuh!! Har också skickat in mitt drillprogram till idrottsläraren i veckan, vi skulle nämnligen visa upp ett gymnastiskt program med piruetter och krusiduller så de var en perfekt uppgift för mig :)
 
Som ni kan se har min blogg förändrats lite. Jag har nämnligen fått en ny bloggdesign av min bästaste Cajsa! Hon bloggar också här på blogg.se. Hon är grym på att fota och jag tycker definitivt att ni ska kika in på hennes blogg. Den är en av mina favorit bloggar! Så henne kommer ni antagligen få se ganska många gånger här.
 
http://lovelycajsa.blogg.se/ <-----där har ni länken!
 
En av mina bästa vänner!
 
Puss o Kram

10-04-2013

Hej igen!
Dagen i skolan har gått jättefort som vanligt, vilket är tur för det är inte det roligaste jag vet.. Är glad att jag hittat fina vänner och hamnat i en så bra klass! <3 Men just nu är det bara solen som saknas (med värmen sålart!) Längtar tills man kan hänga vid poolen med ett härligt gäng och bara relaxa o njuta av livet! Sånna dagar kommer bli de bli många av i sommar! 
Har dessutom lyckats boka in en tjejmiddag med mina favvisar om några veckor, fyller nämnligen 17 om bara 8 dar!! Som jag längtar! 
Känns som att vårterminen bara susar iväg, bockar av prov efter prov och vips så är det helg igen! Bättre kan det ju inte va!
 
Från vår inspark i höstas, Bönner allihopa!
 
PUSS O KRAM!

blogginlägg numero 1!

Hallå alla prisar och prinsessor! Jag heter Maria och går på Polhemskolan i Lund. Där går jag inriktningen Natur-natur och jag har just fått reda på att jag kom in på mitt profilval som var europa. Det betyder att från mitten av Januari och hela vårterminen kommer jag bo i Paris och plugga där. Bloggen kommer såklart följa med ner och då kommer ni få reda på alla äventyr som väntas! ouiii!!!
Sen kommer det också dyka upp mycket om drillen här, som har blivit en stor del av mitt liv. Har spenderat många timmar i träningshallen och nu är tävlingssäsongen igång! spännande :) 
Nu måste jag försöka hålla mig borta från datorn ett litet tag,Svenska Nationella är igång och jag har min redovisning på torsdag!
 
puss o kram sålänge!