Slappeonsdag


Snart kommer Ayla hit o då ska vi gå till skolan! Börjar 13 idag. Får vi tråkigt på vägen så har jag skrivit upp lite ord som jag hittade i den franska tidningen min värdmamma köper till mig.. Väldigt töntig tidning för typ 10 åringar men bra glosor finns där iaf :) dags att sticka!! 

Söndagsmys


Åkte hem till Johanna och försökte plugga, gick inte så jätte bra.. Blev istället te drickande och en lunch ute i solen med hennes värdfamilj! Fick också en jätte söt topp i födelsedagspresent, tusen tack!! Nu ska jag förbereda min picknick till imorgon, bisous!!

Regnig lördag


Lördagen bjöd inte med så fint väder så jag, Ayla o Mickan tänkte dra till ett Museum här i Paris. Men den tanken var visst väldigt populär, kön in var alldeles för lång.. Så vi struntade i den idén och gick istället till Gare du Nord för att möta upp Matilda o Emilia. Vi vandra i ca 1,5 h, de va jobbigt men ändå kul att se Paris ovanför marken och inte bara åka nere i metron. När vi väl hittat dom så gick vi och åt, Matilda skulle tillbaka till London så det blev en liten avskedsmiddag :) 
På kvällen var jag ensam hemma så då kom Mickan o Ayla hit. Vi gjorde en stor fruktsallad och åt Marabou som mickan hade fått. Sen satte vi på en film, drack te och bara mös! :)


Fredag


Idag har jag sagt hejdå till denne filuren! Räknar ner tills vi ses igen <3 har också fått skypa med Linni en vända! Var så länge sen sist så det var super kul att höra av henne :) kvällen har jag spenderat hos Ayla, framför en film på datorn och lite gottisar. En mysdag blev det, behövligt efter en fylld vecka! Nu ska jag sova! :) bonne nuit! 
Lycka till till mina drillare i klubben där hemma! Jag håller tummar o tår för att de ska gå bra i helgen! Kramar till er!

Cajs är här!!

Fikat i Luxenbourgträdgården.
Smakat en super smarrig glass
Cajsa <3 
turister, hade kameran uppe hela dagen!
Jag och Mickan guidar runt, insåg ganska snabbt att Mickan hade bäst koll på Parre..
 
De börja regna lite..
Hälsade på uppe i Sacre coeur!
Jag tog turistbilder!!
 uppe från Arc de triumph! super mys.
 
Hejhopp! Äntligen är Cajsa här, som jag har saknat henne! Hon kom hit med en från hennes klass som känner Mickan så vi har turistat alla tillsammans. Vädret har varit helt okej. Vi har gått runt och visat det bästa av Paris som vi själva känner till. Ikväll ska vi ut och dansa! Sen imorgon åker dom tillbaka till London, så ikväll ska vi köra all in! skriver senare, Bisous!

Påsklov


Idag börjar mitt påsklov, underbart! Igårkväll var jag, värdsis och Emilia ute o dansade på den klubben vi var på på min födelsedag! Denna gången var musiken ännu bättre o vi hade skit kul! Kom hem runt 6, sov till 11 och sen stack jag o Emilia till Deffan o mötte upp Mickan, johanna o Ayla och åt lunch på Donken. Nu har vi sett bio, precis en sån dag man vill ha efter en utenatt. Nu ska jag vila mig lite, ikväll ska jag antagligen sova hos Mickan för imorgon bitti åker vi för att möta upp våra vänner <3 längtar!

Snart!


På tisdag så kommer denna bruttan på besök. Längtar ihjäl!! 3 månader sedan vi sågs, sjukt läskigt vad tiden försvinner här! Det kommer iaf bli 4 härliga dagar! Je le sais! Bisous

Min 18 årsdag!!

Hela dagen, kvällen o natten blev så himla bra!! Vi luncha, käka på restaurang, drack, klubba, o sov skarfötters i min lilla säng haha mys på högsta nivå! 
Min värdfamilj väckte mej med sång o tårta!
Lunchade ute hos Emilia!

Solen tittade fram!

Åt på restaurang (Hippopaptamious..?) sen drog vi vidare till en klubb på Champs Elysée!

Tvättade fötterna i vasken för att inte väcka värdfamiljen.. Sen kände vi att de var ett måste efter en natts dansande och sen sova skarfötter^^ 
Jag hade en toppendag/kväll/natt! Tack till alla som var med, och alla gratulationer! 
Ikväll blir det antagligen biomys. Bisous

En saknad vän!


I söndags så kom denne filuren på besök! Har gått runt och turistat lite tillsammans, fikat, snackat och vandrat! Super mys! 
Vi satt på ett fik och så går Michael Nyqvist förbi! Efter att sofie blivit i shock så drar jag med henne och vi springer ikapp honom o tar lite kändispics haha! Vilket minne ❤️ Tack för 3 snabba o roliga dagar! Kramis 

Lördagen i bilder..


Vid St Martin kanalen!




Påvägen mot en marknad hittade vi ett mysigt ställe.. Värmen kom!



Supergod Marockansk mat!


Vilamatenpaus i parken nära marknaden..

Lite kändiskänsla inne i colour run tältet! Ett färgglatt 5 km lopp här i Parre! Nästa år ska jag vara med! 

Under kvällen så var jag på en överaskningsfest i Bastille! Supergod mat och härliga skåningar! Blev en bra kväll. Detta var min lördag, idag har det hänt mycket också men hinner inte skriva nu! Bonne nuit! 

Fredag kväll


En junior duett in da club 
Spenderade fredagskvällen i träningshallen! Gick superbra, fast nu är jag så slut. Fick också lära ut lite rullar o kluriga flippar till min tränare och hennes aktiva, haha jag sög verkligen på att förklara.. Använder inte riktigt dom franska orden i min värdfamilj + deras engelska är inte den bästa! Men de va kul! Nu ska jag sova, ska på upptäcksfärd i Paris gator imorgon! :) 


Bildbomb!










Lånat lite bilder från Maja o Micaela!

Mercredi


Skulle börjat 13 idag, gick till skolan o fick reda på att lektionen var inställd. Tjoho! Gick inom en klippsalong på hemvägen så nu är allt de slitna väck. Nu blev du glad mamma va? ;-) 
Har hunnit springa en timme också! Vädret är underbart, himlen är helt blå och träden är gröna! Så var bara tvungen att äta mällis ute i gräset :) 
Nu ska jag tillbaka in i böckerna.. Chao!

Långhelgen är över

Halloj allihop! Helgen når mot sitt slut o imorgon är det skola igen! Men det är inget jobbigt med det, tvärtom faktiskt! 
Det har hänt så himla mycket kul här i Parre i helgen. I fredags så drog många av oss SSPare till den andre svenska skolan och åt de semlor som några bland oss bakat. Super smarrigt och mysigt! Därefter drog jag o Mickan vidare o mot kvällen mötte vi upp Roshanna o Anna. Åt på en supernajs restaurang o snacka ännu mera :) 
I Lördags så provjobbade jag o det gick så bra. Det var så himla roligt. Dom jag jobbade med hade en sån humor, jag lärde mig alla namnen på läckerheterna i disken o tog beställningar hela dagen i 8 h, dock kändes det som 2. Hoppas verkligen det blir samma ställe nästa gång! 
På kvällen stack mickan o jag ut på en "rendez-vous". Det var väldigt intressant måste jag säga haha.
Sen lördags kväll till idag har jag sovit i ungefär 7 h.. + bussturen. Hela skolan åkte nämnligen till Strasbourg! Ca 7 h med buss, det var ett äventyr som jag sent kommer glömma. På hemvägen åkte vi inom Verdun. Där var superfint, fick också reda på en massa intressant fakta om staden under första värdskriget. Ja, det är så mycket som har hänt i helgen, galet!! Nu är jag heelt slut! 
Som vanligt har jag inte tagit så många bilder med min mobil men här kommer några :)
Bussen

Här jobbar jag (i en nöjespark)
Tog INGA bilder i strasbourg.. Här är lite från Verdun! Mickan


I ett fort som var under kriget, fräckt!


Uppe på fortet! Carro, Alva och Moa

Vi gick i skyttgravar, och här ovanpå fortet! (Om de nu kallas för ett fort?) de var iaf gigantiskt! O helt sjukt när man ser alla hål i marken efter kanonkulorna! Det var mäktigt 


Godmorgon sol!


På Aylas terass (some time ago) 
Värmen har kommit igen till Parre. Kommer bli jobbigt med klädkoden, inte visa knä/axlar på skolans område.

De gassar riktigt i solen nu men vi bara njuter o hoppas att den stannar hela våren ut! Ha en härlig dag! Bisous

Onsdag


När jag gick till biblioteket idag så var det öppet in till kyrkogården som ligger längst nere på min gata. Var tvungen att kika in där lite, den är verkligen fylld med kors överallt! 

Vi började 13 som vanligt så jag o Ayla pluggade innan, vi var på bibblan när dom öppna o där var inte en kotte! Super gött! 


Ikväll har jag lagat mat åt min värdfamilj, igentligen borde jag pluggat men nu har dom fått prova på köttbullar. Dom blev dock inte så runda men de var första gången jag gör de så ändå nöjd :) bisous

Tisdag


Idag har det hänt mycket! Linni och Felle har bokat nu så i sommar bär vi av till Sunny Beach! Ska bli galet kul!! 
Har dessutom fått ett helgjobb här i Parre! Exciting!! Livet flyter på, men just nu har jag superduper mycket plugg.. Så back to work!! Bisous