Blä vilken dag!

Söndagarna brukar många tycka va den värsta dagen på veckan. Tvärtom för mig, vi har vårt längsta drillpass på söndagar och veckan kan inte sluta bättre! Men idag va träningen inställd och jag fick känna på de mina vänner känner var gång veckan e påväg mot sitt slut.. Har haft så mycket tid till att plugga att jag knappt pluggat överhuvudtaget, bara surfat runt, kollat på serier, lagat mat o lite annat smått o gott. Och nu när de börjar bli kväll inser man att man knappt gjort nått vettigt på hela dagen, åångest!!!
Någon som känner igen sig? 
Ge mig sommar, ledighet och värme!!

Världens sötaste!!


Hellu!
Är inne i Arlöv och passar denna valpen, söt som socker. Trodde jag skulle få en lugn kväll framför plugget eller TVn men icke! Vänder man huvet i 2 sek har han antingen kissat ner sig, bitit sönder nånting eller grävt upp halva rabatten^^ Kan också säga att han har sylvassa tänder  och älskar att bita på fingrar, ben, lår och fötter.. har brottats ett antal gånger ikväll.^^
Men nu har han precis däckat puuh, äntligen kan man koppla av! :) 
Ha en mysig lördagkväll! Kram

Maria kan!


Tjabbatjenna! Igår lagade jag käk åt familjen, eller ja.. De blev bara till halva för varken mamma eller brossan gillar böner o sånt nyttigt ;-) sjukt stolt över mig själv i vilket fall för de va verkligen galet mumsigt! Så fick i mig resterna idag också till kvällsmat.

Snart e de dax för träning o jag e super taggad! Jag har inte tränat drill så hårt på en hel vecka så idag då jävlar :D 

Som ni hör e jag på bra humör, delvis för att vi inte har NÅGON läxa till imon!! De e fan inte ofta de händer så jag passar på o njuter nu! 

Hejhopp sålänge! 

Träningshelg


Hejsvej! Igår va jag o Sussi i träningshallen med Åtvidabergstjejerna i över 7 timmar, jätte kul och träna andra, dom verkar ha lärt sig mycke nytt redan! :) idag e de en träningsdag kvar, men denna är bara 4 timmar! Superkul! 
Sen kl 16 går tåget hem mot Skåne! Då kommer man hem till plugget igen.. Nä hade gärna stannat lite till^^
Puss o kram