Äntligen helg!

Skolan har börjat o jag har nog aldrig längtat efter helgen så mycket som denna veckan! De märks att de inte är ettan vi går i längre.. Lektionerna, inlämningarna, läxorna och tiderna är på en hela annan nivå än i våras, så har verkligen inte haft tid att skriva här. Har dessutom blivit mega förkyld, slått rekord i nysningar på bara denna morgonen. Usch har inte tid för sånt skit! Ikväll va tanken att jag, cajs, mälz o Linni skulle till Felicia för en myskväll med gott käk o antagligen allt onyttigt man kan tänka sig men jag får se hur de blir med de.. Känner inte för att smitta mina fina vänner^^
Iallafall till något roligare, imorgon ska jag o pappa åka till Maglarp på flygutställning och jag ska ta en spaka själv utbildning, man får sitta i en fyrsitsplan med en lärare och prova på att flyga planet själv i ca en timma :D Ska verkligen försöka känna efter om de e detta jag vill, pilot!!


Godmorgon!

Havregrynsgröt, banan o blåbär, One tree hill OCH spöregn!!! Vad mer kan man önska? Hoppas ni också har en mysig onsdags morgon! :) kramis


Mumma

Dagens tips; Bananpannkaka! De gjordes hemma hos mig idag till lunch, verkligen en ny favorit! Fyfasiken va gott det är! Har ni inte provat så e de definitivt nått ni borde göra :)


Äntligen!

Har haft en underbar dag idag! Både Matilda o Johanna från klassen kom hit, vi bada o snacka o som vanligt skrattade jag tills jag fick kramp i magen o tårarna spruta.. Usch vad jag har saknat oss! Lagade också tacos o kollade på American Pie 2, härligt!
Imorgon e de dax för jobb igen, pengarna bara försvinner så lite extra kan ju alltid vara bra!
Nu ska jag sova, gonatt!


Sköna sommarkväll!

Idag har jag bara legat hemma i sängen o kollat på OTH! Har haft lite feber o känt mig sådär så de fick bli en sån dag. Men de behövdes!
Pappa grillade en härlig middag så nu ligger jag propp mätt i soffan, looove!


Playan #day2

Livet steker


Oh happy day!

Red barbacka för första gången idag på jobb! De va inte så pampigt som de låter.. de var på en shettis så jag nådde iprincip ner till marken med fötterna^^ men ändå!!! 10 år sen jag satt på häst ryggen sen sist! Fyfan va kul de e! Ska upp på knubbisen imon igen! :)
Nu väntar träning i nån timme mest kroppsgrejer till de nya programmet men lite stav blir de nog också :) sen är vi bjudna på middag hos grannarna, gottgott! Helt underbar dag idag. <3