Party!

Hej bloggen! Tänkte bara titta in för att säga gott nytt år!! Hoppas ert 2013 varit kalas bra och att tvåtusenfjorton blir ännu bättre :) 



Sötaste Cajsi!!

Älskar't


Skrattar när jag ser denna bilden.. Helt galet va mycke stryk man fått från den där "drillpinnen", men ändå fortsätter man! Jag har verkligen hittat en sport jag ÄLSKAR, en sport som verkligen passar mig! Något jag verkligen känner att jag är bra på! Jag hoppas att alla får vara med om de, för de e sjukt underbart! Blåmärkena och slagen man får kan jag inte säga e spec roliga ibland men allt annat med drillen gör den så himla bra ändå.. Så himla glad att jag hittat så rätt!

Nyår

Som sagt va jag hos linni igårkväll, hon skulle sälja lite kläder men jag kikade lite bland dem innan och hittade min nyårs klänning! Har haft lite smått panik inför vad jag skulle ha på mig men nu är allt lugnt! Så himla glad, den är jätte fin o jag e skit nöjd! Idag börjar träningen också, haft en liten paus så idag e de dax med 3 h träning :) tjoho! 



Kvällsmys


Har dom finaste vännerna jag kan tänka mig!! Så himla glad, sitter  just nu hos linni och myser med kvällsfika <3 

Lycka


Hejhopp! Har spenderat natten hos Cajs, jätte mysigt! Min helg har varit den bästa på länge. Hunnit träffa mina vänner och shoppat på mellandagsrean o lite annat. Idag fyller dessutom pappa år så vi ska fira honom :) har en mysig söndag fina vänner!

24 dagar!

Hejhopp! Det ända jag har hunnit med idag är drillträning och käkat. Helt galet vad vi fick mycket mat över sen Julafton, vi har ätit hur mycke som helst de senaste dagarna men det finns ändå fortfarande mat kvar. Ikväll ska vi till farmor och farfar och fortsätta äta antar jag haha.. 

Mitt stora silvriga paket var en resväska, inget jag hade önskat mig igentligen men när jag tänker efter så är den väldigt bra o ha! Det var den största dom kunde hitta och den väger inte spec mkt så den är perfekt till Paris :) Fick också en massa skidkläder till Alperna och pengar! Iiih nu är det nära..

Bisous

Julafton


God Jul fina vänner! Snart kommer släkten, alla ljus är tända, julmusiken är på för fullt och glöggen är redo att värmas! Ha en underbar Jul! 

23 december


Hejhopp! Lillejulafton spenderar jag hos mormor och morfar, tänkte hjälpa till med gröten men de fanns inte så mycket att göra så jag och mormor pratar en massa istället! :) 
Har lite måsten jag ska göra idag.. Bland annat handla en julklapp till min bror och städa mitt rum.. Inte så jätte kul men ett måste e ett måste! Hoppas ni alla har en mysig lillejul! 

Tidig julafton


Hejhopp! Bytar julklappskväll med mina fina vänner! Så himla mysigt, vi fick också se Cajsis film som hon klippt ihop, bilder och filmklipp på oss från hela årets fester o myskvällar osv.. Sjukt kul, så många minnen, och så sjukt roliga kvällar vi har haft! 

Sneeky peeky


Spenderat senaste 3 h med att sy fast krumilurer och limma 300 strass. Faktiskt väldigt avkopplande, tillomed så jag glömde bort min mobil i flera timmar. Jag som kollar den var kvart! Just i år är jag väldigt tidig med min dräkt, vi har fått byta sömmerska och jag hittade en ny ganska snabbt. Första tävlingen är i Januari dagen innan planet lyfter till Paris så jag känner att jag kommer ha nog med saker att göra då, därför passar jag på att dräktfixa nu :) färgen är dock helt fel på bilden jämfört med i verkligheten..

SM guldet 13


Hittade en gammal tidning från i våras. Massor med glada och tråkiga minnen dyker upp, fast mest glada! Man kan inte tro att jag va sjuk på denna bilden, så mycket ett leende kan dölja.. Poccahontas va ett av mina favoritprogram, den säsongen tog slut alldeles för fort! 

Vinterlov


Idag har det hänt grejer! Började med ett samhällsprov, sen julavslutning, julklappsshopping och julpyntning! En väldigt julig dag helt enkelt. Fick också säga hejdå till Johanna som åker till Thailand i 2 veckor, de lilla äcklet.. lämnar mig och Matilda med massor av kemiplugg.. Blöö! Men de ska jag glömma idag, för ikväll ska jag på fest där några från klassen också dyker upp! Fira att de e jullov!! Mmmmm...

Julemys


Julgranen och julpyntet har kommit upp! Julaftonen kommer att firas hemma hos oss, som alltid så då e det viktigt att här är extra mysigt. Jag känner att de e dags att börja kolla runt efter lite julklappar.. Har inte köpt en ända änsålänge, men imorgon har jag tid till att kolla runt lite! Då börjar de efterlängtade lovet, thank God!! Men idag fick jag känna på hur det det är att inte ställa klockan en vardag, börjar inte förrens kl 12, underbart! Om exakt en månad åker vi.. pirr i magen, rädd, förväntansfull och stört lycklig

Tisdagens underhållning


Har spenderat ca 3 h på detta A4 och nu är det äntligen klart! Vi ska ha ett biologiprov imorgon på allt vi har gått igenom under kursen, som hjälp fick vi ha med oss ett A4 med vad som helst skrivet (bara ena sidan). Vår lärare sa att vi klarar oss bra om vi kan alla annteckningar, så självklart har jag mosat ner alla 18 annteckningssidor på ett blad.. Rättså stolt över mig själv om jag ska vara ärlig! Har till och med 2 rader kvar, haha det märks att det snart är lov! Orkar inte plugga in allt i huvet, det är fullt där just nu.. Dags o plugga lite till, chao!! 

New in


Igår va mamma och jag iväg på Jägersro och fick med mig en skid/vinter jacka och ett par vinterboots! Nu e jag utrustad för att åka till Alperna iiiih

O.P


Fick träffa Linnis övergulligt kattunge, Optimus Prime idag! Sjukt kelig o mysig liten kise

TBS



Öppnat en ny lucka var dag, så nu har jag väldigt mycket bodyshop produkter. De jag har hunnit prova luktar super gott och är allt från fotkräm till oljor och parfymer! Idag ska jag skämma bort mig med en ny ansiktsmask och min nya shea bodybutter!! Först duschen!

Väck mig

För just nu lever jag i en dröm, känner mig så himla lyckligt lottad.
Min värdfamilj bjöd med mig på en resa till de franska alperna för en veckas semesten i skidbackarna. Dom äger visst en stuga där också så vi kommer bli runt 10 pers som ska dit. De betyder att jag måste ta med mig skidkläder också.. Det blir ju väldigt spännande, hade redan ångest innan om alla saker/kläder jag ville ha med mig men som inte kommer få plats. Min värdsyster skulle ta med sig tre kompisar så jag tror vi kommer ha skit kul! Fastän jag inte åkt skidor (bara längdskidor) sen jag bröt knäet när jag var 9 så ser jag fram emot de! Får väl börja i barnbacken som när jag va typ.. 5år?!^^ 

Känner iaf på mig att våren i Paris kommer bli något av de bästa jag varit med om! 
Jag och min värdsyster fyller dessutom år samtidigt så vi ska fira tillsammans!! Galet


La Paris

Så himla glad idag! Väntat i en vecka på att få reda på familjen och idag kom det enteligen!! Dom bor där jag redan visste fast ungefär 5 hus från där jag och pappa stod. Fortfarande på en kulle där utsikten är över Paris. Det går inte att förklara känslan när man står där och ser Eiffel tornet sticka upp från alla byggnader. Riktigt härligt! 
Det verkar som att vi inte får skriva något om våra familjer, varken namn, bilder eller var dom bor.. Men jag kommer stormtrivas iallafall, de e jag säker på :) 


La Defence, La grande arche! Här kommer jag byta till Metro var morgon.. En av Europas största knutpunkter! Galet

Trött tröttare Maria

Fyfasiken va trött jag är, blir inget långt inlägg ikväll. Vi kom hem väldigt sent igår natt så det blev inte många timmars sömn. Har hunnit träna 3 h drill nu ikväll och pluggat lite matte, slut prov på onsdag yeeeh. Iaf övade vi lite nya vighetsgrejer som Frida kom med, alltid kul med något nytt :) 


Såhär såg denna ut..

Galet

Shit va jag stor trivs här!! Alla är över snälla och glada! Träffade drillklubben imorse och tränade lite med dom. De ser ut att gå bra, dom va glada att jag kom och jag fick hälsa på alla 30 (?) drillare. Många kindpussar där haha! Vi stötte också på en drillpappa som hade pluggat i Sverige i 2 år. Han pratade nästan flytande svenska vilket va skit bra, då blev de inget missförstånd mellan tränaren och oss :) han bjöd oss också på Middag, så jag o pappa ska äta hos en fransk familj med 4 barn ikväll! Spännande haha.. 
Vi har också hunnit gå lite på Champs Elysée, jätte mysigt nu när de börjar närma sig jul :) 


Super mycket folk nu i jule tider.


Övergulliga skyltfönster! 

Godmorgon

Klockan skulle ringa 7 och gjorde den de..? Nej. Tur att man vaknar av sig själv, svin tidigt på grund av "skolklockan" i huvudet! 
Igår hamnade vi i SAS lounge, vi känner en som jobbar där och kom på att då kunde vi kanske få en ching in.. Och det fick vi! Supersnällt!! 
Där va mycket lugnare än allt kaos utanför! Planet var ju framflyttat från 19-21 men de va inte förens 22 som vi åkte upp.. Drygt 
Men nu måste jag in i duschen! Chao

Finalement

Äntligen kommit fram till hotellet, bara 4 timmar senare än beräknat! Tack Sven! 
De e iaf super fint, precis granne med slottet i Versailles!! Ska ut o ta lite bilden imorgon så man kan se hur fint här är, men först sova. Klockan ringer 07.30 imorgon! Då blire HOTELL FRUKOST!! Mmmm..
Gonatt

Ljus överallt



Vårt hotell, precis bredvid ligger slottet i Versailles. 

CPH

Sitter o kränger denna läckerbiten i väntan på flyget.. Som änsålänge är försenat 45 min!
Ska leta upp Victoria Secret sen, har hör att de ska finnas här :) kramis


Sven stormar in! Stick


Tycker de e lagom dags för Sven att flyga sin kos. Vill kunna ta mig över till Danmark imorgon och kunna lyfta med flyget.. 
Vi har planerat allt i helgen! Lite vind får ju bara inte fördärva detta. Gonatt.

Håla


Fina Matilda på vår plugghåla, i hopp om att hinna bli klara med allt innan helgen.. #HAHAHA #omöjligt 

Går runt o ler för mig själv..

Fick nämnligen veta var min familj bor i Paris! Det blev inte Versailles som jag hade hoppats på men de känns nästan som att detta andra stället passar bättre. Ca 15 min till skolan och med fågelvägen 6 km in till triumfbågen. Pappa och jag ska dit i helgen så därför fick jag reda på det lite tidigare än dom andra. BMT (hon som väljer ut värdfamiljerna till oss) tyckte att om jag hade tid kunde jag lika gärna träffa dem redan nu när jag åker dit. Så nu bollar vi bara om var o när vi ska ses, spännande!!! Jag ska dessutom hälsa på en drillklubb jag eventuellt ska träna i som också ligger nära där jag kommer bo :) denna helgen kommer de hända mycket. Så kul!!
Galeries Lafayette, längtar tills att gå runt och kolla in den uppyntade staden!!

Rubrik

Herreminskapare vad tiden går fort! Redan den 4de December och jag drunknar bokstavligen i läxor, prov och inlämningar! Därför har jag varit lite off både här och i mitt "sociala" liv. Jag har iaf hunnit öppna fyra luckor i adventskalendern, de två senaste var hand gel och facial cleanser båda i aloe vera mmm.. 


Monday

Mina måndagar ser alltid exakt likadana ut, kan låta ganska tråkigt kanske.. Alltid skola med idrott mot slutet sen direkt hem och vidare till 3 timmars drillträning! De bästa med denna dagen!  Sen är de kväll och man sätter sig och stresspluggar det viktigaste till tisdagen.  Thats my life on mondays.. 
Tur att jag har så fina o roliga vänner som livar upp dagarna i skolan <3 

Sabrina Pean, min förebild i solot! Hon e grym, lets twirl! 



1a advent

Underbar morgon! Fick the body shops julkalender!! Den är gigantisk o sjukt awesome
Jag hade faktiskt inte ens pratat om den för mina päron men har gått förbi själv och kollat in i skyltfönstret några gånger i stan. Så sjukt KUL!! Jag handlar aldrig på the body shop igentligen för tycker där e så otroligt dyrt och grejerna man kan köpa där finns alltid billigare på nått annat ställe. Men när man fyller år och så är det alltid fint o få nått därifrån, luktar galet gott!! Kunde inte hittat något bättre <3 under första luckan gömde sig..
En shower gel med Honeymania! Mmmm