Torsdag

Hejsanhoppsan! Idag har jag varit superseg, va med Sofie i ishallen i förmiddags för att öva min konståkning. Låter bättre än vad det är, men är iallafall grymt stolt att jag klarade åka baklänges, väldigt sakta dock men ändå. Gjorde inte en ända vurpa heller! Puuh
Igår stack jag iväg till Matilda som har fyllt år, blev inte många bilder tagna den kvällen, faktiskt bara en på den här godingen! 
Det var super trevligt och kul att träffa hennes vänner, tack för igår Mattis! 


Mmmm choklaa'


Igårkväll spenderade jag o Cajs lite kvalitetstid i vår jaccuzzi med chokladfondue. De va riktigt skönt, fick prata av sig lite och kränga! Min favvis blev choklad doppad i melon ^^

New in


Mycke shoppande denna helgen, dock va detta min beställning till mami som va på Ullared igår!
Älskar mitt nya mobilskal/plånka

Härliga söndag

Har precis spenderat 2 timmar i vår jaccuzzi framför några avsnitt OTH, helt underbart! Tanken på att vi inte har skola imorgon gjorde att jag kände för att lyxa till det ännu mera. Nu ska jag sätta på en film o mysa ner mig i sängen tror ja! Hej sålänge :) 


Nya babes




Godmorgon!
Min helg har änsålänge varit suverän, en grym början på lovet.
Från fredag till lördag sov jag hos Linni, vi sågen massa filmer, krängde gottegrejer och snackade, riktigt myspys! Sen igår så träffa jag Cajs och vi drig till Emporia för en rejäl shoppingrunda, och de blev de verkligen! Det var bland annat 2 par nya skor följde med mig hem och jag e helt kär i dom. Så nu på förmiddagen ska jag försöka gå in i dom, senare iväg till träningen. Wie underbara söndag!
>>Glöm inte klockan mina vänner!<<

Ojdå

Hellu' 
Helgens träning blev riktigt bra, vi tränade ungefär 15 timmar sammanlagt så kroppen känns ganska sliten! Men de va riktigt kul, fick också hjälp med lite grejer från mitt solo som jag har haft svårt med så nu går de verkligen frammåt :) dock inte mitt skolarbete, har lagt plugget åt sidan så nu har jag ganska mycket att ta igen.. Så i eftermiddag ska jag åka in till mormor och morfar och plugga där och bli bortskämd hehe 

Golvet gav mig några smällar igårkväll på träningen, älskar min kullerbytta <3

Gate 3

Jag o Lisa tog oss igenom säkerhetskontrollen efter att jag fick gå igenom den 3 gånger innan vi kom på att det pep på grund av mitt diadem ^^ nu väntar vi bara vid gaten, om 20 min så e vi påväg! Super laddad!!


Glädje

Går runt och ler för mig själv, haft den bästa veckan på länge med mycket drill, franska och 2 nya program som jag e super nöjd med!
Till helgen åker jag o Lisa upp till Stockholm för att fortsätta träna, UNDERBART!!

En bild från igår! #livet

Bonheur


Imorgon händer det grejer! Spännande :D

Lördag

Raketpizza, vänner, skitsnack och mys vad mer behöver man säga?


Bonjour mes amis


Vårt klassfoto blev så bra :) man ser iaf att det är vi som ska ut i Europa i Januari!! Jag fick som tur va låna en basker av Klara i samhällsklassen som också ska till Paris! Superb!! 
Just nu sitter jag inne hos mina grannar och passar deras vuxne hund! Hon e så töntig så hon inte kan va hemma själv eller rättare sagt bortskämd med att alltid ha någon nära.. Så nu får jag ställa upp :) hoppas ni får en härlig fredagkväll, Njut av helgen! Kramis

Mina fina fransyskor o jag haha

That feeling


(Snyggaste och bästa fransmannen jag träffat, änsålänge) 

Tjenixen! 
Har världens underbaraste känsla i kroppen, träningen gick så himla bra, gjorde lite försvårade grejer jämtemot förra året och pressa mig själv tills jag verkligen tog de!! That feeling efteråt är inte att leka med! Så himla nöjd :D imorgon är det klassfoto med klassen så måste försöka få tag på en basker! Vi e ju trots allt europaklassen så man får ju anstränga sig lite för att likna en fransman! ;) gonatt på er!