Myskväll

Kvällen har spenderats med finaste Sofie på Restaurang Sandra i Lund! Dom har den godaste fonduen jag känner till och vi hade de hur mysigt o gott som hälst! Nu sitter jag med uppknäppta shorts i soffan, galet mätt o galet nöjd! 
 
 Tack för ikväll vännen!!
 

Pressapressapressa!!!

Igår på träningen tog jag o Frida lite bilder, vi ska ta med jämna mellanrum för att senare se förbättringen! Är skit taggad ska stretcha gärnet!!
Ni ser kanske att splitt inte riktigt e min grej.. Vänta bara!!^^

 


25-07-13

Sovit ungefär 3 timmar, bara för att jag skulle hinna med i bilen till Ystad, nu sitter jag här själv på busshållplatsen o nästan somnar^^ Är påväg mot vår sommarstuga på österlen, ska chilla på stranden, gå i skogen o träffa en o annan gammal sommarkompis! Super kul :) ha en mysig förmiddag


Tiden går fort när man har roligt

Hejsvej! insåg precis att jag inte lagt upp nått inlägg på väldigt länge.. Men min ända ursäkt e att jag haft så himla mycket roligt för mig de senaste dagarna så de har bara inte blivit nån tid över åt detta. Men nu kommer jag med ett mega inlägg! (Tvingar inte er att läsa)

I Fredags så var jag verkligen överallt o ingenstans! Började med att jag tränade drill m Frida o Wilma på Bråhög under tiden som Angus (hunden) va hemma. Sen cykla jag hem när han skulle bli hämtad o senare tillbaka igen i hallen! Efter de hade jag o Frida bestämt oss för att åka till Sjöbo marknad så vi drog dit o handlade lite munkar o annat gottgott! Sen tog jag bussen hem, duscha o sen vidare för att träffa Cajsa, Parman o Deffe i lund. Tanken va att åka till Hbg.. Haha de gick inte så bra med de, cajsa fastnade på ett tåg ensam och de hände massa roliga saker^^ slutade med att jag, Parman o Deffe åkte från Kävlinge för att hämta upp Cajsa i Gunnesbo o vidare till Malmö. Galet..

 fullt med folk på Sjöbo marknad (den ända bilden jag tog på hela dagen)


I Lördags träffade jag fina Johanna o vi åkte till Mossby strand, badade/doppade oss fort som fan i de 13 gradiga havet, sjukt kallt!!

 
Playan i Mossby
Fina Johanna!
 

I söndags drog jag Parman o Cajs till Ribban i Malmö o sola o bada! Där va mycke varmare i vattnet än i Mossby! Tack o lov..^^ på kvällen träffa jag mina fina o vi käka pizza i Baldershage! Mumma

 En bild från onsdags men här har ni iaf the fantastic four samlade första gången på flera veckor <3



Måndagen träffades vi igen denna gången hos Linni för att bada o sola såklart! Sen beslöt jag o Linni oss för att dra på ett chillkrök i Höör hos linnis kille, så direkt efter min träning så begav vi oss till Höör! Kvällen va rolig o den balla ur lite om man säger så.. Men jag hade super kul!

 Jag o Cajsa steker så mycket det bara går!
Melinda o Linni också, bästaste början på en ny vecka <3
 

Idag bestämde vi oss för att åka inom Rosegarden på vägen hem så vi fick lite käk, o jävlar va mätta vi blev.. Nu ligger jag i soffan o funderar skarpt på om de e läge för sängen redan.. Imorgon tänker jag va lite snällare mot min mage haha all snabbmat jag stoppat i mig de senaste 3 dagarna.. Blir äcklad^^ de va allt för stunden! Får se om jag får tid över att titta in imorgon, puss o kram sålänge!


Väder för träning

Lite kallare idag så passade perfekt med en springtur ute i skrylle! Blev några kilometer, min kondis måste komma tillbaka så kommer sticka ut o springa några gånger i veckan nu. Men de är bara skönt, man mår så himla bra efteråt!! Sen åkte jag o papi inom CG och handlade en sallad till mig.. Nu har kroppen fått vad den förtjänar efter den litern B & J jag klämde igår! Just nu sitter jag med en filt o kollar på OTH men borde egentligare göra lite vettigare saker.. Har inte packat upp sen EM.. Mitt rum e inte städat sen jag blev sjuk, där e kaos!.. måste fixa köket tills hunden kommer imon m kompostgaller o lite annat.. Ja, de e lite av allt tråkigt jag borde göra! Så de e kanske dax att börja..
Kan iaf roa er med denna bilden, så gulliga ungar de finns!


Hallihallå

Sitter i soffan med min dator o försöker skriva nått brev som man kan skicka vidare för att få stipendium. Kostar att åka till La France så kan iaf försöka få nått bidrag. De e ju inte långt kvar tills vi sitter på planet med fulla resväskor o redo att ta Paris med storm!! Sinnes vad jag längtar! Hoppas den tunga hösten går fort för jag e så taggad, vill åka NuNuNU!!!
Ha en skön torsdagskväll på er, snart helg! Kramisar


Pengar rullar in som de ska

Hejhopp! Precis kommit hem efter jobb, fyfan vad jag trivs när jag e där ute med hundarna! Slutar tänka på en massa saker. Allt bara rullar på o dagen går über snabbt! Får dessutom drilla/pausa/ta de lugnt hur mycket jag vill, bara jag gör de som måste göras! De vill säga ta ut hundarna i hagen, o efter ca 30 min in igen.. Sen byta lite vatten efter dom blivit hämtade, och kanske sopa upp lite hundhår haha! faktiskt inte mycke mer jag gör så jag känner mej lyckligt lottad med så pass bra lön för så lätt o lite jobb!

Idag har de varit ett riktigt awesome väder så staven fick följa med, har fått en massa inspiration från EM så passade på att testa lite nya grejer o få lite sol samtidigt! Schhhteek
Skulle bara jobba denna veckan men de ser ut som att jag kommer få ta hand om en hund här hemma nästa vecka också! Men de e inga problem, han älskar att sova så han e inte så besvärlig (bara fruktansvärt ful) •Bulldogg• de e verkligen ingen ras jag själv skulle vilja ha, men jag tar gärna hand om honom!
Nu ska jag in i duschen.. Luktar hund, chao!!


Trött tjaj

Hemma efter en lång men underbar dag i tävlingshallen! Frankrike mina absoluta favvisar tog hem guldet i ALLA klasser! Helt galet!! Så himla glad :D dom e riktigt grymma och helt klart värda de!

Har bara hunnit komma hem, ätit och chillat ner lite.. Nu ska jag snart sova för imorgon börjar jag jobba, dock bara en vecka sen e jag ledig 2 veckor. Så de känns jättebra! Känner mig riktigt frisk nu, så vill bara komma igång med träningen!! Kanske tar nån liten joggingtur på lunchen imorgon, får se :) iaf jag har hamnat i ett riktigt happy-mode. Känns som att jag går på moln, allt kommer bli så himla bra!!!
De ända som saknas e mina vänner som jag inte träffat på evigheter men efter denna veckan ska jag styra upp de med! <3
Tog bild med Europamästaren, min absoluta favvis sen en ganska lång tid tillbaka, han va också indian som mig och jag va bara tvungen att ha en bild på oss.. Jason Travers, FRANCE!


Mitt i EM!

Gårdagen när våra solister tävlade gick kanon! Frida gjorde en toppen omgång med 2 tapp som båda va i handen! O hamnade på 39 plats! Sara med 1 tapp också skitbra, o kom 35a! Sen Wilma som gick ut näst sist, alltså ganska sent.. Gör hennes absolut bästa omgång o nollar! Hon kom 22, 2 placeringar efter semifinalen, starkt!! Dagen bjöd på mängder av tårar o röda handflator.. ;) FYFAN VA NI E BRA!
Jag o Freaky tränade lite efteråt och de känner jag idag.. Mitt ass fick sig visst ett rejält träningspass, autch!! Idag e de bara på de igen! Duetter, solister (men) o team ska tävla idag!! Jag o freaky lär träna idag igen! Wiiie!! Har tyvärr inte tagit en ända bild i hallen, fullt upp att kolla på alla bra drillare!!! Här e från instagram iaf! Puss o kram