La famillia är här!

Min lilla familj är på besök så har inte riktigt haft tid till att blogga. Vi var på en mysig restaurang här i latinkvarteren i Torsdags. Sen igårkväll efter träningen så blev vi hembjudna till en fransk familj, som kör mig o deras 2 döttrar till träningen). Där fick vi så himla mycket god mat! Dom är så gulliga, det var kul att mamma o Henrik kunde få träffa dom också. 
Ikväll ska vi äta på restaurang med min värdfamilj! Och innan dess så blir jag nog kvar vid hotellet ett tag för jag har fått väldigt mycket plugg just nu. Men dom andra drar nog ut o kollar runt :)

Jardin de Luxemburg, hit tog jag mamma o pappa i torsdags eftermiddag! Supermysigt ställe :)

Försök till plugg



Åkte idag in till centre Pompidou! Ett mega stort bibliotek, jag, Mickan, Maja o Emilia tänkte plugga där. Dock var kön runt halva byggnaden så vi körde de säkra kortet och satte oss på donken! Käkade o försökte plugga lite, gick inte så jätte bra så vi drog hem senare. Nu ikväll har jag gått en PW med min värdmamma o värdsyster! Sweet! Fick dessutom Lax till middag, LYYX!! (Om man jämför med dagarna då det är pasta och en morrot) 
Bisous

Lördag kväll

Veckan har bara sprungit fram, och det blev helg igen! 
Igår kväll firade vi Johanna som fyllde 18 i veckan! De var en sjukt kul kväll!!
Vi var i Latinkvarteren, där blir man aldrig besviken! Satte oss på en Italiensk restaurang o en servitör på ca 40 + gav mig ett stort smile när vi kom in. Sen när han gick förbi vårt bord under kvällen så kom han fram o sjöng för mig på italienska och släppte aldrig blicken haha som vi skratta.. ("Oooh tes yeux") 
Jag sa iaf till dom att vi hade en födelsedags gris med oss så mitt i efterrätten så släckte dom ner hela restaurangen o började sjunga! De va så sjukt perfekt!! 
Sen skulle 40+:aren mata Johanna med chokladmoussen haha störd









Hela gänget!

Vi gick runt till nya barer, blev bjudna på drinkar, dansade, skrattade! Mitt i allt så var Mickans mobil borta, då dog det lite men när dom hade fått in den i baren under kvällen så blev vi så sjukt glada och dansade loss ännu mera!! Sjukt härlig kväll! Bisous

Veckans gullenulle!


Haha rätt svar!

Spontan cykelutflykt

Clara kom hem o va super ledsen, så hon ville ut nånstans. Vi kom på bästa idéen att cykla in till Paris! Vädret idag har varit så sjukt bra så shortsen åkte på, o vi drog iväg! 
Jag fick dock låna en herrcykel.. Efter tre timmar på den så kan jag säga att min gumpalalla kändes! Men kul hade vi iaf!

Vi hann ta oss ända till Eiffel tornet!!

Med solen i ryggen på hemvägen! Hur skön dag som hälst! Nu har jag fått mat i mawgen också, toppen!!
Bisous


Mont Valerien

Tog en springtur imorse! Här har ni bilder på där jag hänger när jag tränar.



Det är en slinga som går runt ett slott. Allt är så himla mysigt där! O Att de tar 10 min för mig att gå dit är så sjukt värt!! 

Johannas sweet 18!!!

Har inte haft några lektioner idag suuuper gött!! Och inte nog med de, Johanna fyllde 18 idag så har firat henne littagrann! 
Ställde klockan imorse och gjorde denne lille goding. Chokladtårta med extra mycket choklad! Johanna älskar choklad så de passade bäst :)

Vi åt tårtan o taccosen hemma hos Johanna med hennes värdmamma o värdsyster! Blev en "girlsnight" som värdmamman kallade det. Super mys, vi lyxa till det lite extra och kollade på mamma mia under tiden som vi krängde. 

Färgade Johannas hår också, dock blev det ingen större skillnad. Bara ytterst lite ljusare! 

En lyckad dag helt enkelt! Nu ska jag sova, bonne nuit! 

Galen tjej

Trotsade luftföroreningarna i storstaden och tog en kvick springrunda imorse! Så bra man mår när man vaknar till på det sättet. Saknar dock den friska luften vi har där hemma. 



Varning för mobilbilder!!


Norsken  o jag va hemma igår kväll så jag fick laga vad jag ville till kvällsmat. Här ovan ser ni resultatet! Gudomligt gott!!
Sen kom Ayla o vi fixade oss, vi drog och mötte Hannah, Annie, Katarina och Gabbi på en bar vid 23! 
Gänget!

Var inne på VIP hela kvällen! Det var en helt okej kväll, lite ovant då allt drog igång mellan 2-3 på natten. Men de va kul i vilket fall! 

Jag o Ayla kom hem vid 5 och sen gick vi upp 8.45 imorse. Ayla behövde träffa Maja på Deffan en snabbis så vi passade på att äta frukost på donken! 

Idag har det varit sagolikt väder! Käkat pannkakor ute i solen, solat lite till och pluggat en gnutta. 
Nu är jag helt slutkörd. Blir att lägga sig tidigt idag.. Bisous

Shopping

Har blivit lite shopping de senaste dagarna! 

I Torsdags var jag o Johanna på jakt efter ett Hollister och hamna i ett väldigt fint kvarter, med en söt liten galeria! Då köpte jag denna somriga, stickade saken!



Idag har jag, Mickan o Ayla gått på Galerie Lafayette! (Den riktiga denne gången) då hitta jag denne kjolen! Superbra nu när de börjar bli varmt här.

Himelriket!

Igår hann jag inte blogga heller, var i kinakvarteren med klassen tills solen gick ner. Satt med alla Lundensare på en kina/thairestaurang och bara mös! 

Ikväll ska jag o Ayla tillsammans med några andra helårselever upptäcka Paris nattliv! 

Effektiv dag

Fett skön dag idag också!
Började med att jag och Ayla drog till Auchan vid 10 o köpte på oss lite jordgubbar, mango o kakor. Vi drog till ett fint ställe vid Deffan och satte oss där. Fikade blandat med lite plugg + starkt solsken! Supermys! 
Ayla
Mmmmangoo!!
Ser kanske inte jätte mysigt ut men det var faktiskt vatten nedanför "trappan" o utsikt över triumfbågen! :) 
Som ni kanske ser så hade vi väldigt "sportiga" kläder på oss. Efter skolan drog vi till Ile de Puteaux, "sportön" nära skolan. Körde ett rejält pass, och tror nog att jag kommer känna av det imorgon! Men de e så de ska va! 
Nu är jag helt slutkörd, ska passa på att lägga mig lite tidigare idag :) gonatt!

Bisous!!

I gräset bredvid Seine



<3

Helgen

I lördags kväll var jag ju på Operan under kvällen också, såg en väldigt fin ballet föreställning som av en slump dessutom var skriven av en svensk!
Fixade o redo för baletten!

Operan fylld med människor!

I söndag var vi på drilltävling och jag fick se Frankrikes elit tävla! Min tränare var så gullig och gav oss gratis inträde, vi fick tre "athelete" pass och fick gå runt var vi ville! Super kul och se o så grymma program dom har! Alexia är min favis detta året.
Alexia Dessy, skit snygg dräkt hade hon! 
Avatar tema!

Här nedan kommer en liten bild som var menad till Frida. På mig o fina domaren som vi båda tycker om! Frida har nog lite starkare känslor än mej meen han e snygg visst?
Benjamin domare!

Vi käkade också Lunch vid Seine som gick mitt igenom den komun som tävlingen låg i, mys! 


Det var verkligen svenskt sommarväder i parre i helgen, helt underbart! Det gjorde pricken över i:et verkligen! Denna helgen är svår att klassa, den va verkligen bäst! 


Bisous!!


Le moulin



Vi fick alla låna 100 år gamla overaller som vi använde när vi åkte pulka med luftringarna. Lätt den roligaste dagen av hela veckan där.

Bilderna är på "gänget" jag var med uppe i Alperna! Riktigt härliga. Och väldigt Internationella, vi va svenskar, en spanjor, en engelsk, tyska och franskar! Har fortfarande int fått bilder av Clara.. Men tog dessaav facebook :)

Lördags mys på högsta nivå


Vi köpte oss en liten pique nique o gick längs Seine! Solen har gassat hela dagen o tillsist blev det för varmt för att ha på sig koftor osv, äntligen! var säkert 20+! 
Vi blev riktgt imponerade av Operabyggnaden som vi gick runt o kollade i med klassen så vi har nu köpt biljetter till en balletföreställning som går ikväll! 


Glass-paus i Paris gator! 


Årets första jordgubbe vid Seine, Lycka!

18 grader +


Bild från igår i parken vid skolan

Ska va super fint väder hela helgen, idag ska vi dra tidigt till en av Paris finaste parker och bruncha där. Sen ska vi till Operan och få en liten rundtur. 
Kommer nog inte vara hemma så mkt idag. Men har fått alldeles för mycket plugg för tillfället så borde ta tag i det också. 
Bisous


Friday


Ful bild men med finaste utsikten (+ eiffel tornet låångt där borta..) 

Har varit i skolan sen 8 i morse och slutade vid 17.30, drog direkt till träningen och kom hem för knappt en timme sen.. Nu är jag galet trött o väntar på rätta tillfället för att hoppa in i duschen. 
Ha en skön fredag allihopa! Och stort lycka till alla svenska och parisiska (?) drillare i helgens kvaltävlingar! 
Bisous

Bästa veckodagen

11 på förmiddagen, genom Suresnes gator, torg o marknader. 

Onsdagar börjar jag alltid kl 13. Som en dröm! Ändå så vaknade jag tidigt för att min kära värdfamilj sjunger, klampar i trapporna, och ropar på varandra 07.30! Så i morse hann jag se en fransk film, förstår så mycket mer nu än när jag kom hit för 1,5 månad sen. Skit kul när man märker skillnad! Sen gick jag och kollade in centrum av den komunen jag bor i. Lyckades pricka in rätt dag dessutom då jag märkte att var onsdag förmiddag så finns det en marknad här i Suresnes! Handlade lite torkade jordgubbar o sen gick jag vidare mot skolan. Allt som allt tog det 1,5 h o då hann jag gå igenom 2 komuner och kolla in marknaden. Vädret var magiskt idag! Solen gassade verkligen på o deska  den visst fortsätta göra. Blir nog en promenix imorgon bitti också, kan gå i timmar i denna staden! Hoppas ni har det bra där hemma.


More pics-sopor






Team sopor! 

Karneval

Idag hade vi karneval på skolan vilket betydde att klädkoden inte existerade under en hel dag! Nästintill alla klädde ut sig, från monster till legobitar till M&M gubbar. Clara kom med en lysande idé i helgen att vi skulle klä ut oss till soptunnor. Så jag o Clara o hennes 3 polare gick upp 6 imorse och började fixa oss! Det blev många skratt denna morgon kan jag säga! Här har ni resultatet..

Som vanligt så har min värdsyster bilderna på oss i sin kamera (som hon lovat skicka till mig ikväll!) men hann ta en snabb bild när det var tomt ute. Senare under förmiddagen hade alla elever en gemensam kvartsrast där alla var ute o tog bilder o skrattade. Sjukt härlig dag! 

Vilket lov!


Har varit med om 10 underbara dagar i Alperna med min värdfamilj o vänner till Clara. Jag lyckades hålla mig borta från brutna ben men Marie hade oturen o bröt sitt nyckelben.. Så lite tråkigt var det också såklart men förövrigt mest skratt o glada miner! Bilden är tagen från första dagen i backen. Brända ansiktekt direkt den dagen.. Vi fick ett himla fint väder nästan hela veckan. Just nu väntar jag på bilder från Clara som höll i Kameran hela veckan. Där är jätte många fina, ni ska få se!