Unbelievable

Hejsansvejsan! I onsdags så va papi på nån grej angående Paris som jag ska till nästa år, kunde inte följa med honom med min feber men han spela in allt så jag fick höra vad dom sa senare haha! Och de e helt GALET! När man hör allting om hur de kommer va, var vi kommer bo och all info kring värdfamilj och sånt så blir de helt plötsligt verkligt! Jag ska bo i Paris, utan kompisar, utan min familj, helt ensam med några främlingar!! Som förhoppningsvis är snälla.. Tur att vi är några som ska dit så man känner någon! Men fyfaan va jag kommer sakna mina vänner här hemma :( vi måste ta igen den tid vi missat när jag kommer hem!! Usch! Om ett år är jag där! Skrämmande..

Detta lever jag på för tillfället, fast har börjat äta mer normal mat nu :)


Fuck this

Ligger fortfarande kvar i sängen, 39 graders feber. Känns som jag inte riktigt lever, hör av mig när jag börjar bli människa igen.
Kram


Yeey.. Pardey...

Firandet av SM guldet varade inte spec länge.. Men jag är fortfarande grymt stolt! Redan dagen efter åkte jag o papi in till vårdcentralen, de visade sig vara en kraftig körtelfeber jag hade, efter x antal svimningar o illamående kunde jag åka hem igen och vila vidare. De som skrämmer mig är att andningen inte funkar så bra för jag e så svullen i halsen, vaknar var kvart / halvtimma av att jag har jätte ont och andas som om de var ett sugrör jag hade i munnen. Men de som ändå skrämmer mig mest är att EM är snart.. Endast 5 veckor tills dess och så som de ser ut nu kan jag glömma både skola, nått socialt liv eller drillen överhuvudtaget.. De suger nått så kopiöst mycket, och lidandet är de värsta, att inte kunna äta, sova eller dricka utan att ta en tablett känns helt sinnes!
Hoppas dessa dagarna går fort, och att jag får ut nån starkare medicin så jag kan sova normalt! Jag skriver igen senare när jag orkar, borde sova nu..
Saknar att va frisk, Chao!!


My time to shine!

Hejhopp allihop! Har inte bloggat på ett tag för de har hänt så otroligt mycket! Just nu ligger jag hemma i soffan och är sjuk.. Allt började i torsdags på träningen då jag fick ont i halsen och va allmänt snurrig, och dagen efter gick jag ändå till skolan men slutade redan nio iaf, när jag kom hem hade jag feber så fick gå o lägga mig.. Men imed att de va SM i helgen så var de bara upp igen lite senare för att packa, sminka och fixa sig inför musiktestet! När vi kom till hallen fick jag en riktig good feeling! Ljuset va inte störande och golvet va lagom halt! :) med feber och halsont tog jag mig igenom musiktestet med en galet bra runda! Men halsen blev bara värre och på lördag när de väl var tävling va de bara att ta i för kung o fosterland så att domarna inte skulle märka något.. Vilket jag klara ganska bra, hade två slarv tapp och fick 38 poäng! (poängrekord!!) låg efter lördagen på en andra plats efter Alexandra som gjorde en toppen runda! O fick ungefär 39 poäng! På söndagen mådde jag sämre men var sjukligt taggad och laddad! Gick ut på golvet och tog ut varje rörelse så mycket jag orka! Gick strålande men denna gången också två ännu slarvigare tapp! Fast de kändes mycket bättre iaf fick med mer av programmet och missade inget pga tappen :) denna gången slog jag ännu ett nytt poängrekord och fick hela 40,5 poäng!! Heelt gaaalet!!!! Detta ledde till en SM-GULD i klassen solo senior! Vågade inte ens drömma de! Och efter att jag fick feber i fredags trodde jag inte att jag skulle stå på golvet ens.. Ofattbart! Jag kan säga er att de föll många glädje tårar på prisutdelningen från min sida! Detta SM-Guldet kommer jag va lätt stoltast över!
Men nu får jag ta smällen för att jag inte lyssna på min kropp i helgen.. Har inte sovit mycket, halsen är så svullen så jag vaknar stup i kvart för att jag får svårt att andas, ska åka till vårdcentralen senare och reda ut vad de kan va för skit jag fått! Är iaf super glad att jag klarade av o hålla ut i helgen!! En dag till hade jag inte orkat kan jag säga! :p det blev många bilder tagna men jag har inte fått alla än, så här kommer några stycken! Kramar till er!


Älskar mitt liv!

Yeeey! Om 3 timmar drar vi till SM i Helsingborg och jag ligger fortfarande i sängen o har feber.. Bra timing där! Har packat pytte lite i veckan så måste fortsätta med de snart! Väntar bara på att papi ska komma med min sushi beställning! :) sen blir de bara till att fixa sig inför musiktestet/klädkontrollen! Jag har längtat till denna helgen så mycket!! Varför kommer skitet nu?! Men är ändå taggad!! Jag ska göra mitt bästa!! Kötta ännu mera, och njuta ännu mera!! Detta kanske är sista SMet för mig! Så nu jävlar!!
Håll tummarna för mig o mina fina drillare i STP-showdrill!!
Vi hörs efter SM!! Kramar
Dags o stiga uuupp?!?!


Shopping is my thing!

Go'kväll allihop! Idag har varit en lång men härlig dag, jag kom hem från skolan o gick ut o badade o stekte i solen! Riktigt skönt! Sen när mams kom hem stack vi lite halft spontant ut till Nova.. Där fastnade jag direkt inne på Gina Tricot.. Och vi kom inte längre än till den affären! Men de gjorde ingenting för notan blev ändå på 2000.. Tur att mamma paya allt annars hade jag nog inte haft mycket kvar på kontot.. :) sen va de direkt hem o byta om för lite träning!! Slutade 22.00 helt död efter ett riktigt tufft drillpass.. Och kom hem till Hockeyn! Sverige kom till SEMI! Nu kan jag gå o lägga mig lycklig! Hejdå härlig dag! Gonatt fina vänner!
2 plagg av alla jag köpte.. I love it!!


Älskar't

Jordgubbarna börjar smaka som dom ska göra, Vädret e underbart, shorts dagen lång, knappt nått plugg kvar, Ni hittar mig vid poolen, puss


Galet

Gårkvällen var full av skratt!
Jag fick för mig 8 min innan bussen gick att jag skulle till Veberöd o träffa johanna o hennes vänner.. Cyklade fort som fan till busstationen och när jag kommer dit har jag glömt busskort o allt hemma, försökte fixa sms biljett men de funka inte riktigt så jag missa bussen o fick cykla hem igen! Då erbjuder papi att jag ska ta taxi, vilket va hur awesome som helst!? Så taxin kom och de va den största taxi jag suttit i själv nånsin! Värsta handikapp taxin!! Med en ashet chaufför! Haha så jag kom iaf till Veberöd, (för 500:- ist för 18,40:-) men ändå! Vi va en stund i skogen o de va cp läskigt men vi fick nog alla många skratt! :) nå måste jag åka till träningen!

Här kom taxin, och jag asgarvade!


Släkten e bäst

Gomorgon! Just nu ligger jag i soffan o chillar, väntar på att viljan om att plugga Kemi ska komma..^^
Igår va de släktkalas för mig o min bror! Blev 3100 kronor rikare och något kilo tyngre! ;)
Kusinerna va här o jag lyckades ta mitt premiärdopp i poolen, 27 grader! Riktigt härligt! Var även i stan med Linni, Cajsa o Melinda! Vi luncha och jag fick även med mig några plagg hem också! De va mysigt vartfall! Jag e så glad att jag har er, goa vänner!!

Idag ska jag nog ut till Skrylle för att ta en jogging tur, väntar på att solen ska komma fram lite mer sen åker jag!

Bild på mig o min fina kurre från igår! Finsmakare som vi e, tog vi ett glas vin till maten hahaha


Hemma bäst!

Äntligen hemma!
Min helg har varit fylld med träning! Har nog aldrig varit så många timmar i en hall på bara 2 dagar..
I fredags kom vi upp till Ängelholm och blåste upp våra luftmadrasser med de andra i landslaget! Senare gick vi o la oss för att ladda upp oss inför lördagen!
Då började träningen redan 9 och med blod svett o tårar lyckades klockan bli 18 o vi fick stretcha ut.. Helt slut va vi allihopa! På kvällen käkade vi tacos och vi hade lite aktiviteter som några tjejer fixat och det va skitkul!! Sen om igen gick vi o la oss för att få ny energi för dagens (söndag) träning varade i 6 timmar.. Minst lika jobbig som gårdagen med tanke på hur kroppen kände sig imorse när klockan ringde (07.15) haha men vi hade kul på vägen och det var väldigt bra inför både SM o EM! :)
Ligger helt död i soffan just nu, ska verkligen lägga mig tidigt ikväll! Imorgon är de träning, skola o plugg! Back to real life..


I Vebban!

Hellu!
Just nu sitter jag i Johannas soffa i Vebban! Och lyssnar på havet e djupt på franska haha.. Hon e lite knäpp ;) men så rolig!! Hon har också en blogg btw som heter http://onenightinparis.devote.se kolla in vettja! Vi kommer somsagt åka till Paris tillsammans så där lär jag också dyka upp lite ;)
Vårt försök till att plugga gick väl sådär haha skitsamma! Så pluggtrött nu..
Inte långt till sommareeen!!!!<3

Här kommer lite bilder på min fine vän Johanna!


1 Maj

Hej allihop!
Ligger nu halvt död i soffan med nått konstigt program på TVn. Är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen.. Men inte så konstigt, igår va de ju Valborg och jag o mina partypeople befann oss i stadsparken! Där träffade vi många andra kända ansikten och hade skitkul! Sen drog vi vidare på en fest i Höör! :)
Idag har jag pluggat så mycket jag orkat (påtok för lite..) sen tagit ett break för att träffa partypeoplen igen, fast denna gången körde vi på läsk istället för sprit ;) de va mysigt iaf! Älskar att va ledig mitt i veckan! Veckan känns mycket kortare! Snart åker jag på läger inför EM i Ängelholm, ser fram emot de jätte mycket!!
Kramisar

Bilder från Valborg!