Hejhopp

Idag fick jag träffa några vänner jag saknat way too much!
Kom hem igår eftermiddag, packade upp, tog fram drillresväskan och sen kom jag inte längre.. Åker imon så borde börja packa nu men kände att jag ville spendera min hela dag jag var hemma med några vänner jag inte sett på länge!
Började med en fika o lite småshopping på Nova med fina Sofie! Jätte mysigt <3 sen hem, käka o vidare med Linni till Cajs för att skypa med vår Mälzz som är i USA! Fy sjutton va bra hon verkar ha de! Vi är avundsjuka här i kalla Sverige!
Iaf kul o träffa mina fina, nu åker jag bort en vecka till! Fast denna gången bara till Helsingborg.. EM i drill äger rum där o detta året kommer jag inte ställa upp! Har inte återhämtat mig tillräckligt för att kunna prestera så bra jag vet att jag kan.. Åker dit som halvcoach ist! Så de ska bli kul de med :) vi kommer bo på Grand Hotell men några andra länder.. Nu måste jag packa!!! Puss o kram


Framme o jag lever

Halloj! Just nu sitter jag på hotellrummet o har precis fixat internet (i bara 24h) men ändå ;) igår va de ett underbart väder o vi låg o gassade på beachen hela dagen! O kollade runt i lite butiker.. Här e så himla mysigt! Alla är glada o allt e billigt haha.
Idag e de inte lika fint väder så vi ska åka på en tur till hamnen, lulla runt bland affärer, shoppa och äta äkta spansk mat! Jag har siktat in mig på Paella ända sen vi kom hit o idag e jag bombis på att jag kommer få sätta tänderna i en! :D
Vi njuter för fulla muggar! Kommer försöka fixa internet till nån annan dag också! Men vi e inte mycket på hotellet så får se om de e lönt! Man känner sig sjukt handikappad utan de..
Måste bara tillägga ett stortfettmegabamse grattis till en av mina finaste, bästaste vän Cajs som fyller 17! Önskar jag kunde fira dagen med dig.. Vi får ses när jag kommer hem! Pussar o kramar, hörs sen kanske! (Kan inte lägga upp bilder)..


Hejdå

Nu, mot vitare stränder
Turkosare hav
O varmare breddgrader
Pusshaj


GLAD MIDSOMMAR!

Till mina fina, glad midsommar!


Vi e på gång

Nu rullar vi iväg mot Österlen! Sitter i bilen o käkar upp min goa chicken wrap! Tur att makkadonken finns ibland!


Går sakta framåt

Gick o la mig redan 21 igår för jag va dödstrött och 12 timmar senare vaknar jag, gissa om jag va nöjd? Har aldrig sovit så många timmar i streck.. Tjoho!!! Sen har jag bara småfixat lite grejer inför mallis, tex vaxat benen, tagit bort slitet nagellack o lite så! Tänkte igentligen börja packa idag också men jag hoppa den tanken o tog en "liten" powernap på 2,5 h.. är de nått jag har blivit bra på så är det att sova! Nu ska jag käka!! Pussokram
Här är en fruktansvärt dålig bild på vårt hotellområde i Alcudia.. Looking good anyway!!


Ljusa o mörka dar

Hejhopp mina vänner! Har både en rolig o lite mindre rolig grej o berätta..
I Söndags ringde jag Jenny som är delvis min tränare men också med i tekniska kommittén (de som plockar ut landslaget) o sa att jag har beslutat att inte ställa upp på EM om 2 veckor.. Jag har nu lyckats hoppa på ett nytt virus utöver körtelfebern och med bara 3 träningar kvar (o jag känner att jag e långt ifrån att få träna..) så är de bäst att stå över o kanske ge nån annan den platsen, hade aldrig kunnat prestera fullt ändå o min sommar hade nog varit ganska förstörd om jag tävlat den veckan! Så de känns ändå bra att jag gjort valet! :) men jag kommer vara med dom ändå, gå med på invigningen i landslagsoverallerna, gå med i uppvärmningshallen under tävlingens gång o sova på hotellet osv :) så de kommer bli exakt som de skulle bli för mig när jag tävlar bara att jag skippar o göra mitt program. Så jag ser ändå fram emot det jätte mycket men såklart hade de varit roligare att få tävla också! ;)
Den roligare saken är att nu på lördag lyckades jag o mami efter många om o men få tag på en resa till Mallis! Hon tyckte de va tråkigt för mig att alltid ligga hemma o må lite halvdåligt o tyckte att jag lika gärna kunde ligga under en Palm eller under ett parasoll vid poolen istället! O vem går inte med på de? Så kl 5 nånting ska jag upp på lördag, dagen efter midsommar.. Yeey(!!) kommer sova gott på planet iaf :) o dessutom vet jag inte med internet, antagligen kommer de kosta extra så får se hur de blir med uppdateringen den veckan! :)
Kram sålänge!
Alcudia <3


Åska muller o spöregn

Idag e en sån dag då man känner sig lyckligt lottad att ha tak över huvudet! Fyfan va de regnar o mullrar! Men de e hur mysigt som hälst!! En godispåse eller nått annat gottgott e de ända som saknas just nu. Någon som känner sig manad att komma hit med en?! Ska nog tjata lite på mami..
Mig hittar ni iaf i soffan ikväll (igen) har blivit en riktig soffpotatis! (Y) men de finns inget jag är bättre på just nu än att ligga ner, so lets keep it there! Hoppas ni får en mysig lördagskväll!


Kattskit

Pratade med läkaren idag, o de lät inte så jätte bra. Har varit igång för mycket den senaste veckan o inte tillåtit min kropp bli helt frisk.. Så nu har jag fått en tillbaka dipp o känner mig sjukligt trött.. Hon sa också att jag måste lyssna på min kropp o när jag behöver vila så måste jag vila, annars kan man dras med tröttheten resten av livet! O de vill jag verkligen inte!! Detta e ett riktigt skit!! Tror inte folk fattar hur jobbigt de e. På måndag ska jag iaf göra ett leverprov o ta reda på hur allt står till på insidan. Ska vila sörengubbar ända till dess! De betyder att jag missar Aylas o Tovas födelsedagsfest ikväll.. De e lika bra att vänja mig vid att missa en massa! Kommer bli fler -.-' tjingtjong


Byebye babes

Idag va sista gången hela Na1B va samlade allihop! Nästa termin kommer några få flytta från klassen och några andra kommer komma in! Men de e många som är kvar o jag e så himla glad att alla jag umgåtts med sen första början kommer stanna i klassen o jag kommer få TA STUDENTEN MED DOM!! Lyckan e obeskrivlig, så kul som vi har haft, dom skrattattacker vi alltid fick kommer kunna fortsätta i 2 år till!! Kunde inte hamnat i en bättre klass än denna, hoppas nästa år blir minst lika roligt!
Bjuder på ett litet bildcollage på fina minnen med mina goodingaar


Mumsar i mig gottgott

Hejhopp!
Idag när jag väl kom till skolan, redo för att gå en hel dag slutar jag efter en 20 minuters lektion -.-' lönt att gå upp 07.20? Knappast, kunde hoppat denna dagen också men nu fick iaf klassen se att jag lever!
Just nu sitter jag hemma o käkar lunch, ganska tidigt kanske.. Tycker synd om min kropp efter alla studenter o mat som jag krängt ner. Helt galet vad jag har käkat! Därför gjorde jag en stor sallad o kokte ett ägg till, sen några skivor kalkon från studentmaten i tisdags! Mumma!!


Student

Gårdagen blev riktigt lyckad, jätte god mat och min bror hade (om han nu talar sanning) den bästa dagen/natten på väldigt länge.. Och de va ju huvudsaken :) nu längtar jag ännu mer till studenten!!^^
Fick tid för att ta några bilder som ni ska få kika på, blev dock inte så många. Det hände saker hela tiden!
Kramisar

 


Äntligen!!

Fick träffa mina fina vänner igår som jag har saknat så himla mycke! Satt ute i tältet o käkade pizza, puligt värre! Får se dom igen på tisdag, Henkes student! Men idag e de en vilodag, ska på sommaravslutning på drillen sen men bara titta.. Hoppas jag kan börja röra mig snart, vill ut o springa i de fina vädret!!
Tog några bilder i fredes men de blev inte så många för de hände saker hela tiden! 2 studenter o min look efter jag vatt hos Cindy :)


<3

M, du är så mysig

And up we go..

Hej på er!
Idag har varit en underbar dag! Inte bara vädret utan jag själv har mått tio gånger bättre också! Varit ute hela dagen, inte så mycke mer än de men jag har iaf orkat vara vaken o fått lite sol på mig! Men imorgon blir ändå ingen skola, ibland får jag mina trötta tillfällen så inte riktigt redo än.. Men ska träffa Cindy iaf som ska sminka mig och fixa mig till Henkes student som är på Tisdag!! Vi ska testa lite sminkningar o uppsättningar som skulle passa till min klänning. Kuligt! Sen OM jag orkar har jag 2 studenter jag ska till på kvällen :) älskar denna tiden på året!! När alla e så glada! :)
Idag fick vi upp tältet också på allmänningen, de går framåt! Inte många dar kvar!! :D


Vad vill du mig, där uppe?!?!

Haha detta börjar bli ett skämt! Jag har inte energi till någonting, måste ta sovpause tillomed när jag tittar på film -.- de e så sjukt va slut jag e i kroppen.

Idag va de så fint väder så gick ut för att vila i solen o samtidigt få lite färg på min likbleka kropp^^ men de varade inte länge förens jag hade sönder solstolen.. Suck'
haha ni kan ju bara tänka er situationen när jag ramlar halvt igenom o orkar inte ta mig upp..
Blääääö!! Just.nu.suger.allt.
Här är brottsplatsen.. Morr..


Tack, min vän

Igår kväll knackade fina Sofie på här hemma och kom med blommor och ett krya på dig kort med riktigt fina ord! Så himla gulligt! Fastän jag va lite väck så värmde de mitt hjärta, så himla fint! Tusen tack, underbara du!
Idag mår jag skit mikkemikke bra! Knappt någon feber och halsen har blivit så mycke bättre! Nu är de inte ens jobbigt att svälja, fortsätter de såhär fort borde jag bli frisk snart, hoppaaas!!!
Finaste blomtjofrässaken av finaste soffan! Puss