Händelserik lördag

Hej på er! Idag har de hänt grejer kan jag lova. Har suttit bisittare på drilltävlingen, jätte kul och lärorikt :) det var bara en lite tävling så den slutade redan vid lunch. 
Korta-Jenny står på tå o långa Frida-Maria knäar.. Jenny var huvuddomare och jag o Frida bisittare :) 
Sen hann jag hem o börja plugga lite tills jag fick ett mess från linni att hon bjöd på lunch! Cyklade iväg snabbare än kvickt och fick en lyxlunch med massa snack! Härligt :) 

Nu ska jag in i duschen! Snart åker vi mot Lokalfesten i Södra rörum. Wiiie!! Hej sålänge

Fredagsfilm


Kom precis hem från bion med brudarna. Har äntligen fått se andra filmen av hungerspelen o den va riktigt grym!! Längtar redan till trean :D 
Men nu ska jag nanna, imorgon är det en drilltävling här i Staffanstorp och jag ska vara bisittare så ögonen måste verkligen vara vakna.. Gonatt

Nära nu


Helt galet! 54 ynka dagar kvar.. Fick våra flygbiljetter idag. Iiiiiih!! Längtar så himla mycket men samtidigt inte kommer sakna mina vänner så sjukt mycket. Men har så mycket plugg just nu så helgerna försvinner för fort, önskar man kunde spendera var minut av helgen med ens vänner.. men plugget ta över dagarna lätt. (+drillen) Men på Lördag e de dax! Hela gänget samlade!!<3 läängtar


Höfthelve..


Hellu!
Ringde sjukgymnasten igår och hon var fullbokad hela december. Men sen hade denna lilla filuren för engångs skull tur och fick ett samtal direkt efter att en tid vad ledig redan idag! Den tacka vi inte nej till så morfar körde mig in och jag blev tejpad på tre ställen och fick lite extra övningar. :) nu ska höften bli bra!! 

Raketpizza


Tips från cajs! En mega god och lätt pizza, perfekt som nattemat efter man tränat. Idag blev det med tacokött, yum!  

Träning för hela slanten


Über taggad, äntligen (näästan) helt frisk!! Idag ska jag ta igen alla träningar jag missat :) 

Lördagsfika


Fick ett akut behov av ett par nya jeans till ikväll! Drog iväg med paps till Burlöv och passade på att ta en gofika! Pepparkaksmuffins.. Mmm älskar julen!!
Dom nya jeansen införskaffades på Gina Tricot, : nu 500kr fattigare ching!!
Ha en mysig lördag allihop!

Släktkalas

Ikväll blire släktkalas för min jämnåriga kusin, Kalleboi! 17 bast och det ska vi fira i Lund! :) 


Herregud.. Haha Bjuder på några gamla bilder från julen 2011! 

At mormor o morfars place

Hej, sitter just nu hos mormor och morfar och försöker plugga franska och vara social på en o samma gång. Inte så lätt kan jag säga! Men jag trivs verkligen här, super mysigt! Snart blir det nog någon god lunch skulle jag kunna tro. Mormors mat är alltid den bästa!! 
Ha en mysig fredag vänner! 



Helg

Gokväll! Imorgon är jag ledig igen (!!!) ultra härligt med en extra sovmorgon. Dock måste jag ändå plugga större delen av dagen men ändå! Fick en snabb tidsbokning av sömmerskan precis så vi ska ses redan imorgon!! Iiih så spännande!! Hoppas hon gillar min ritning och att den inte är för klurig. Vår gamla sömmerska har ju fått ett barn precis så alla var tvungna att leta upp egna! Min nya har en Atelje i Lund och änsålänge verkar hon bra iallafall! :D ska bli extra spännande att få ut dräkten sen när den är klar. 
I år ska jag vara färgglad! :)

Frida och Lisa klurade lite på tyger igår i Danmark. Dom hade allt!! 

Tyger överallt

Kom precis hem från Danmark, tur att vi har så pass nära! Helt galet vad dom hade mycket, har fotat och fått jätte mycket insperation. Fick också med mig lite tyger hem :) 

Alla sorters tyger i alla sorters färger!! 

Atchooo.. "Prosit"

Jag har gått och blivit super förkyld! Himla tur att jag hann med kursen i helgen innan de värsta bröt ut! Trots att förkylningen var påväg så gick kursen väldigt bra! Kul att få träffa Louise o Matilda (Bjuv) ett tag istället för att bara ses som hastigast under en tävling.

Imorgon är jag ledig vilket passar mig ypperligt!^^ hehe när passar inte en ledig dag egentligen? Ska vila upp mig och bli riktigt frisk, plugga ikapp de som behövs och åka till Danmark med Freaky o leta efter tyger till min nya dräkt! Exciting!!!! :D
Livet, love it

PluggOnsdag


Hejhopp! Nu, efter 2 timmars stenhårt pluggande av Kemin så känns det som att det börjar fastna.. Poletten börjar falla på sin plats! Fastän att provet inte är förens på Måndag så sitter jag redan med huvet djupt inne i böckerna. Men det är inte så konstigt för att hela denna helgen kommer jag spendera uppe i Kalmar och där lär det inte bli mycke till plugg. Jag Louise och Matilda ska hålla i en compulsurykurs för miniorer och ska åka upp tidigt på lördag morgon. Det ska bli jätte kul, förutom att detta bli andra helgen i rad som jag spenderar på en luftmadrass vilket inte är det skönaste menmen jag börjar vänja mig nu ;) 
Iallafall nu ska jag ta ett stort break från plugget och sätta på ett avsnitt av OTH! Hoppas ni har sett dem för annars har ni verkligen missat något! 
Chingchong

Tisdag

Träningsvärken är enorm och i Söndags blev de fler blåmärken! Bland annat ett mitt på näsan.. Just nu händer det väldigt  mycket, så det är riktigt bra tajmat av skolan att sätta in en ledig dag just idag! Har pluggat lite franska nu på morgonen och i efter middag så kommer Cajsa hit för att plugga med mig, min pluggevän! 
Idag ska jag o pappa åka inte till Malmö o luncha samt planera lite om Parisresan vi är sugna på i December nångång :) 
Vi hörs senare!



Gonatt lördag

Dag ett är avklarad o jag har fått X antal blåmärken och en kass höft. Hoppas lite av de försvinner till imorgon. Då väntar 6 timmars träning till av de alla 14 h! Inte konstigt att man e trött.. Men det är iallafall sjukt kul :) 
Några av mina fina blåmärken! 

Lugna puckar


Hejhopp!
Idag har min hals varit emot hela min kropp, körtlarna har svullnat upp och jag har försökt hjälpa dom tillbaka genom att dricka te med massor med honung i. Änsålänge gör det lika ont som innan, jag hoppas det blir bättre över natten.. Imorgon åker jag till Stockholm! Tanken är ju att det ska bli en träningshelg men får väl se hur det slutar.. Har spenderat mesta delen av eftermiddagen med min väldigt intressanta (läs: väldigtdepimeradsjälvbiografi) bok. Den är dessutom på engelska så de går ganska långsamt framåt kan jag säga.. Gick till fotoaffären också för att ta några bilder på mig som ska skickas till Paris. Dom trodde jag skulle fotas till Lucia o att jag var en av de tävlande. Och där i hallen stog jag, halvkrasslig med mjukis och en pösig tjocktröja, nyduschad o fortfarande genomblött hår.. Lucia?! Haha nää..skulle inte tro de va.. 


Vampire

Hejhopp!
I Lördags va jag o brudarna på en Halloweenfest mitt ute i ingenstans. Vi dansade förfullt och snackade med nytt folk, en lyckad kväll! Sen följde Cajsa med hem till mej och sov här.  Idag har jag bara hunnit träna och tagit de lugnt. Behöver kraft till en hel skolvecka som jag antar kommer bli sjukt jobbig! 

Vampyren som va på G i Igår!