Imorgon kommer jag tillbaka till svensk mark

Bilder sen i måndags.. Tills nu..

Avslutningsmiddag
Bästa kvällen på länge! 

Gooo'maaaud o jag bjöd på lite drill som underhållning, super skoj!
En sista baguette vid Seine, med mina härliga "lundare"
Champagnefrukost med studenterna
Middag i Zlatans fotbollslags stad, PSG!
Som en liten familia! I S-G en laye med utsikt över min fina parre! 
Oj.. Champagnefeukost, ordningen på bilderna suger..  

Hejdå-fika med värdsis o några andra fransyskor jag lärt känna! Helt underbara!!
Alltid så glada <3

Så mycket det är som jag kommer sakna med Parre! Jag har verkligen haft the time of my life här och jag är såå nöjd med allt! Har haft avskedsmiddag med värdfamiljen ikväll o det blev BBQ! Vi tog några fina bilder som jag hoppas att jag får så snart som möjligt. Det var ett fint o mysigt avslut. Nu har jag o Clara suttit o kladdat på en liten grej vi har gett till varandra så vi aldrig ska glömma vad vi varit med om! Bild sen.. Har gråtit i vågor hela kvällen, min värdsyster är den jag kommer sakna mest av allt.. 
Meen jag har många roliga saker hemma som väntar, imorgon bär det av!! Dessa 5 månader har verkligen rusat fram..  

Parc Asterix


Donken bjöd på morgonkaffet.. Behövligt då det är strejk mellan tågen i Paris, vi var tvungna att byta lite mer o vänta mycket mer än vad vi räknat med!
Första åkattraktionen i "Egyptien"
Alla glada av att vi överlevde!
Ganska mycket köande!
Vääldigt mycket sol=Vattenkaruseller!
Genomblöta!

Vilken dag vi hade! Vädret var perfekt, skrik blandades med galet mycket skratt! Allt var perfekt o parken var så himla fin! Tack för en superduper dag <3

9 dagar kvar


Vattenkrig i Park

En känd falafel i Marais kvarteren


En glass på kajen vid Seine (glassen försvann snabbt) 

En hejdå-kväll med mina nya älskade drillvänner från den klubb jag tränat i.

Spontant tittade in i Nanterre o fick se cirkus o fina danser
På cykel..



Min helg har varit proppfull, men fy attans vad bra den har varit! Nu har vi bara en liten grej i skolan imorgon seen är allt klart!! Lycka!! 
Idag sprang alla studenter på Polhem ut, nästa år är det min tur!!!

glädjespridare

Jag kan inte sluta le när jag är på min praktik. "ULISARNA" är världens sötaste, och att se dem så glada är underbart. Har fått lite bilder av läraren från vår utflykt i la montgolfière bland annat, voilà!
 
 
 
 
Och sen fick jag ju hålla i fransklektionerna, som blev en blandning av svenska och engelska mot slutet! Super skoj, det var inte enkelt med dem svenska dagarna, men har man koll på de engelska så blev det genast mycket lättare!
 
 
 
Bisous,

Onsdag!!

Waaow en vecka sen sist jag blogga.. Tiden flyger iväg, o det har varit fullt upp ända tills nu. Linni var här o det var jätte kul! Vi shoppade, åkte luftballong, turistade, gick på marknad, såg på bio och festade en del! Vi stod inte still en sekund! 
Nu har jag börjat min "stage", min praktik som jag fått. Är hjälplärare åt solklassen som den kallas på skolan. Barnen som går där har olika sorters handikapp. Dom är världens sötaste och jag har lärt mig så mycket av dem!
Idag höll jag i fransklektionerna vilket var en riktig utmaning men det gick bra.  
Har också hälsat på klubben, fast är genomförkyld så kan inte träna för tillfället.. Vi räknade ut att det återstår bara en träning kvar vilket är riktigt sad. Men på Lördag har dom ordnat en avskedsfest så då får jag passa på o ta några bilder till er. Fick se det franska teamet som ska ställa upp på VM o de flesta andra starter som är uttagna, iiiih de kommer bli spännande !!
En crêpe vid la tour Eiffel m finaste Linni!
Till utsparken, då det var havs-tema.
Klubba med bananananananaaaasss

En drillare som ville ta ett foto efter träningen för ett tag sedan.. Lagom najs då haha mais bref, pourquoi pas? ça va! 
BISOUS